Πρώην σταρ του NFL δολοφόνησε τον γιατρό του και την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 18:38 Πρώην σταρ του NFL δολοφόνησε τον γιατρό του και την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στην Καρολίνα των ΗΠΑ, όπου ο πρώην παίκτης του ΝFL, Φίλιπ Άνταμς, πυροβόλησε και σκότωσε τον γιατρό του, την γυναίκα του και τα δύο τους εγγόνια πριν βάλει τελικά τέλος στην ίδια του τη ζωή.

Σε σοκ βρίσκεται η κοινότητα του Ροκ Χιλ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, καθώς την Πέμπτη (8/4) ένας άντρας μπήκε στο σπίτι του γιατρού, Ρόμπερτ Λέσλι, πυροβολώντας και σκοτώνοντας, τον ίδιο, την γυναίκα του Μπάρμπαρα, έναν υπάλληλο που δούλευε στην οικεία τους, καθώς και τα δύο τους εγγόνια ηλικίας 5 και 9 ετών αντίστοιχα.

Ο άντρας ήταν ο 32χρονος, Φίλιπ Άνταμς, με καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης του NFL, από το 2010 ως το 2015, Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Όκλαντ Ρέιντερς, Νιου Γιορκ Τζετς και Ατλάντα Φάλκονς. Η καριέρα του τέλειωσε άδοξα λόγω πολλαπλών τραυματισμών και σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα αμερικανικά Μέσα, ο Ρόμπερτ Λέσλι ήταν γιατρός του για ένα διάστημα. Ο Φίλιπ Άνταμς λίγο μετά το πολλαπλό φονικό, αυτοκτόνησε στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του, όπως ανέφεραν οι Αρχές του Ροκ Χιλ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση