Πρίγκιπας Φίλιππος: Επιστρέφει στην Βρετανία ο Χάρι για να αποχαιρετίσει τον παππού του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 17:48 Πρίγκιπας Φίλιππος: Επιστρέφει στην Βρετανία ο Χάρι για να αποχαιρετίσει τον παππού του

Ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Βρετανία μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του παππού του, Πρίγκιπα Φίλιππου. Αυτό που παραμένει άγνωστο ακόμα είναι αν η σύζυγός του Μέγκαν θα τον συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι. 

Ο θάνατος του Φίλιππου ήρθε εβδομάδες μετά την πολύκροτη συνέντευξη στην Όπρα η οποία μεταδόθηκε ενώ ο Φίλιππος ήταν στο νοσοκομείο. 

Η Μέγκαν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι.

Ένα ερώτημα είναι πως θα καταφέρει ο Πρίγκιπας Χάρι να «παρακάμψει» το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω πανδημίας που προβλέπει ότι ότι όσοι ταξιδεύουν στην Βρετανία πρέπει να μένουν σε καραντίνα 10 ημέρες.

Ωστόσο, υπάρχει πρόβλεψη ότι αν είναι για λόγους αυτού του είδους οι ταξιδιώτες μπορούν να παραβρεθούν σε κηδεία πολύ στενού συγγενικού τους προσώπου.

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στην DailyMail.com ότι ο Χάρι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι με την οικογένειά του. «Θέλει όσο τίποτα στον κόσμο να είναι κοντά στην οικογένειά του και κυρίως κοντά στην γιαγιά του αυτές τις δύσκολες στιγμές».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση