ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Νόξβιλ – «Πολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικός»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 23:38 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Νόξβιλ – «Πολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικός» Φωτογραφία από: Twitter / @Knoxville_PD

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό πυροβολισμών σε σχολείο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε λύκειο του Νόξβιλ, στο Τενεσί.

Οι πρώτες πληροφορίες από Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναφέρουν πως «έπεσαν» πυροβολισμοί και πως υπάρχουν «πολλά θύματα». Πιο συγκεκριμένα, το CNN μεταφέρει την πρώτη ενημέρωση του αστυνομικού τμήματος του Νόξβιλ στο Τενεσί που τονίζει πως πολλοί άνδρες των Αρχών έχουν μεταβεί στο λύκειο Austin-East Magnet όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Αναφορές κάνουν λόγο για πολλά θύματα, συμπεριλαμβανομένου κι ενός αστυνομικού, με την τοπική αστυνομία να προσθέτει πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που έχουν δεχθεί πυρά.

Λίγο αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Νόξβιλ ανακοίνωσε πως έχει δημιουργηθεί ένα σημείο συγκέντρωσης για τους πολίτες στο γήπεδο μπέιζμπολ που βρίσκεται πίσω από τις εγκαταστάσεις του γυμνασίου.

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Στο σημείο του περιστατικού βρίσκονται περιπολικά, αλλά και ασθενοφόρα προκειμένου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση