Με δάκρυα στα μάτια, ο πρίγκιπας Κάρολος αποχαιρετά τον πατέρα του (Εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 19:52 Με δάκρυα στα μάτια, ο πρίγκιπας Κάρολος αποχαιρετά τον πατέρα του (Εικόνες)

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Σε κλίμα πένθους και συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, με τον πρίγκιπα Κάρολο να είναι βουρκωμένος, προφανώς συντετριμμένος από την απώλεια του πατέρα του.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Κάρολος, η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι ψυχολογικά.

Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου

Νωρίτερα, το φέρετρο με την σορό του πρίγκιπα Φίλιππου τοποθετήθηκε πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Land Rover, που ακολουθούσε μια πομπή από ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Κάρολος και οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου
Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου
1
Γουίλιαμ και Χάρι πίσω από το φέρετρο του παππού τους

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα ακολουθούσαν πεζοί το φέρετρο και έπονταν τα αδέλφια τους Εντουαρντ και Άντριου και οι δύο γιοί του Καρόλου, Γουίλιαμ και Χάρι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακολούθησε την πομπή μέσα στην αποκαλούμενη State Bentley καθώς το φέρετρο που μετέφερε το Land Rover Defender TD 130 κατευθυνόταν προς το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Γουίνδσορ.

Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου

Πάνω στο φέρετρο με την σορό του Φίλιππου ήταν τοποθετημένο ένα στεφάνι, το ναυτικό καπέλο και το σπαθί του.

Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου

Το φέρετρο σταμάτησε στις 17:00 ώρα Ελλάδος για ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε σε όλη τη χώρα.

Κηδεία Πρίγκιπα Φίλιππου
 
πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση