Γιατί μας κοιτάνε από την κορυφή μέχρι τα νύχια όταν μπαίνουμε στο αεροπλάνο – Αεροσυνοδός εξηγεί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 19:26 Γιατί μας κοιτάνε από την κορυφή μέχρι τα νύχια όταν μπαίνουμε στο αεροπλάνο – Αεροσυνοδός εξηγεί

Μία αεροσυνοδός έγινε viral στο TikTok εξηγώντας γιατί το πλήρωμα «καρφώνει» τους επιβάτες όταν επιβιβάζονται στο αεροπλάνο

Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη του πληρώματος μας κοιτούν... από την κορυφή μέχρι τα νύχια όταν ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο. Μία αεροσυνοδός, η Κατ Καμαλάνι εξηγεί με ένα βίντεο στο TikTok όταν υπάρχει σοβαρός λόγος που το πλήρωμα παρατηρεί τους επιβάτες. «Έχετε δει τις αεροσυνοδούς όταν μπαίνετε στο αεροπλάνο να σας κοιτούν εξονυχιστικά ή μία αεροσυνοδό να περπατάει στον διάδρομο κοιτώντας σας;» λέει στο βίντεο της η Κατ.

«Θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς συμβαίνει. Προσπαθούμε, ως αεροσυνοδοί να καταλάβουμε από τη γλώσσα του σώματός σας αν ανήκετε σε προσωπικό που μπορεί να φανεί απαραίτητο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για παράδειγμα αν είστε στρατιωτικός, πυροσβέστης, νοσοκόμος ή γιατρός. Βέβαια προσπαθούμε ακόμα να εντοπίσουμε αντικείμενα που δεν θα έπρεπε να έχετε μαζί σας, όπως υγρά ή κάτι άλλο. Τέλος ψάχνουμε και για περιπτώσεις διακίνησης ανθρώπων καθώς συμβαίνει αρκετά συχνά στη δουλειά μας» αποκαλύπτει η Κατ Καμαλάνι.

 

@katkamalani

You would never guess the last part... #secretsrevealed #traveler #momsontiktok #flightcrew #travelhacks

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese

 

Το βίντεο της αεροσυνοδού έχει πάνω από 215.000 likes στο TikTok και χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει την απορία τους για το πώς καταλαβαίνουν αν κάποιος είναι γιατρός για παράδειγμα. Η Κατ απάντησε ότι κάποιοι επιβάτες τους ενημερώνουν οι ίδιοι αλλιώς ίσως δουν κάποιο αντικείμενο ή κάποια ταυτότητα που ίσως έχουν πάνω τους.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση