Ο μυστικός γάμος του Μπόρις Τζόνσον και το νοικιασμένο νυφικό από Έλληνα σχεδιαστή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 11:23 Ο μυστικός γάμος του Μπόρις Τζόνσον και το νοικιασμένο νυφικό από Έλληνα σχεδιαστή

Η Κάρι Σίμοντς πλήρωσε μόλις 45 λίρες για το φόρεμά της.

Με μυστική τελετή παντρεύτηκαν ο Μπόρις και η Κάρι Τζόνσον, οι οποίοι θα αναβάλουν ωστόσο τον μήνα του μέλιτος για έναν χρόνο (καλοκαίρι του 2022), προκειμένου να μη λείψει από τα καθήκοντά του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, στον καθεδρικό του Ουεστμίνστερ, πριν γιορτάσει τον γάμο με μια μικρή ομάδα φίλων και οικείων στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Downing Street.

Ο μυστικός γάμος και το νυφικό

Η 33χρονη νύφη νοίκιασε για μία μέρα ένα νυφικό του σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου, αξίας 2.870 λιρών, έναντι μόλις 45 λιρών. Κουμπάρος ήταν ο αδερφός του Μπόρις, Λίο.

Παρούσες ήταν οι μητέρες και του γαμπρού και της νύφης, όχι όμως και ο πατέρας της Κάρι, για τον οποίο δεν είναι γνωστό αν προσκλήθηκε από το ζευγάρι στον γάμο.

Απουσίαζαν επίσης και τα 4 ενήλικα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον από τον δεύτερο γάμο του. Καλεσμένος δεν ήταν κανείς από την κυβέρνηση ή τον πολιτικό κόσμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της The Sun.

Ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Αγγλίας που παντρεύεται εδώ και 199 χρόνια.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση ως σύζυγοι κατά τη Σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη, υποδεχόμενοι τους παγκόσμιους ηγέτες και τις γυναίκες τους.

Πηγή: the sun

Προσαρμοσμένη αναζήτηση