Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος «ξαναχτυπά» κατά υπουργών - «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 17:41 Τουρκία: Ο αρχιμαφιόζος «ξαναχτυπά» κατά υπουργών - «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ»
Νέο βίντεο με καταγγελίες που «καίνε» στελέχη της κυβέρνησης Ερντογάν ανέβασε ο Σεντάτ Πεκέρ

Ακόμα ένα βίντεο με σοβαρές καταγγελίες για Τούρκους υπουργούς και διαφθορά στην κυβέρνηση Ερντογάν «ανέβασε» στα social media ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, προκαλώντας για μία ακόμα φορά σάλο με τις δηλώσεις του. 

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλη Κωστίδη, ο Πεκέρ μίλησε για την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Σερντάρ Εκσί, ο οποίος έχει παντρευτεί μια ανιψιά του Ερντογάν, και ανέφερε πως ένας καταζητούμενος  για οργανωμένο έγκλημα από την Τουρκία και από τις ΗΠΑ βρέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για να συναντηθεί με τον Υπουργό. Σύμφωνα με τον ίδιο, τον κάλεσε ο Σουλειμάν Σοϊλού για να τον βοηθήσει και ο καταζητούμενος διέφυγε στο εξωτερικό. 

Παράλληλα, ο αρχιμαφίοζος δήλωσε ότι ο βουλευτής Μετίν Κιουλούκ του ΑΚP έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από το ίδιο. «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» λέει χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEDAT PEKER (@sedatpeker)

Επίσης σημείωσε πως ο όμιλος CNN Turk που ανήκει στον Ντεμιρ Ορεν δεν εξαγοράστηκε ποτέ και ότι γίνανε όλα με ένα δάνειο με 750 εκατ. δολάρια το οποίο δεν έχει αποπληρωθεί ποτέ και ότι όλοι οι καφέδες  που μοίραζε ο Τούρκος πρόεδρος στις εκλογές ήταν δικοί του «Δικοί μου ήταν, από το δικό μου εργοστάσιο. Εσείς δεν πληρώσατε ποτέ.»

Παράλληλα, κατήγγειλε πως η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Βόρεια Μακεδονία σε ακραίους ρατσιστές που βιάζουν γυναίκες και δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους  και επιμένει στην θεωρία του για την οργάνωση μισθοφόρων που όπως λέει έχει πάει στην Συρία και έχει βοηθήσει τους τζιχαντιστές
 

Πηγή: skai.gr