Viral το...παντελόνι του Ντόναλντ Τραμπ: Το φόρεσε ανάποδα; - Ξεσάλωσε το Twitter [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 12:09 Viral το...παντελόνι του Ντόναλντ Τραμπ: Το φόρεσε ανάποδα; - Ξεσάλωσε το Twitter [βίντεο] (φωτο Reuters)

Στο επίκεντρο αυτή τη φορά δεν βρέθηκαν όσα είπε ο Τραμπ αλλά το... παντελόνι του, με το Twitter να ξεσαλώνει και να υποστηρίζει ότι το φόρεσε...ανάποδα!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρώην πρόεδρος είπε πολλά "Τραμπικά" κατά την παρουσία του σε πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο στη Βόρεια Καρολίνα. Ωστόσο στο επίκεντρο αυτή τη φορά δεν βρέθηκαν τα όσα είπε o Ντόναλντ Τραμπ, αλλά το παντελόνι του, με το Twitter να ξεσαλώνει και να υποστηρίζει ότι το φόρεσε...ανάποδα.

Ενώ τυχόν δημόσια σχόλια του Τραμπ τείνουν να προκαλούν διαμάχες, λίγοι θα περίμεναν ένα βίντεο του καβάλου του πρώην προέδρου από έναν blogger να γίνει πρωτοσέλιδο αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το Σάββατο το βράδυ, δεν ήταν σαφές εάν ο Τραμπ είχε μπερδευτεί. Χωρίς άλλες αποδείξεις, κάποιοι κατέληξαν στο προφανές συμπέρασμα ότι ο Τραμπ είχε βάλει το παντελόνι του ανάποδα χωρίς ο ίδιος ή κάποιος άλλος να το παρατηρήσει. Έτσι τέθηκαν οι ερωτήσεις και το αντίστοιχο στο #TrumpPants.

Σύμφωνα ωστόσο με τους πιο παρατηρητικούς ο Τραμπ δεν φόρεσε λάθος το παντελόνι του επειδή είναι κρυφά ένας τεράστιος θαυμαστής των Kriss Kross, όπως σημειώνουν αμερικανικά μέσα. Ωστόσο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατάφερε να γίνει για μία ακόμη φορά viral!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση