Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάλος στο Βέλγιο: Συνελήφθη ηθοποιός για υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 17:24 Σάλος στο Βέλγιο: Συνελήφθη ηθοποιός για υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν Βέλγο ηθοποιό, ο οποίος συμμετείχε σε παιδικά προγράμματα και ταινίες, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε έρευνα για κακοποίηση ανηλίκων. Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του έπειτα από έρευνα ενός Ολλανδού δημοσιογράφου σε συνεργασία με το Het Laatste Nieuws.

Ο εισαγγελέας της Αμβέρσας επιβεβαίωσε την είδηση στο VRT NWS. "Λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών, ο δημόσιος κατήγορος της Αμβέρσας αμέσως άρχισε να ερευνά την πληροφορία που έφτασε από το DPG Media” δήλωσε εκπρόσωπος από το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, οποίος ζήτησε από ανακριτή να ασχοληθεί με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων. Ο ύποπτος συνελήφθη στις 23 Ιουλίου και ανακρίθηκε από την αστυνομία της Αμβέρσας. Διεξήχθη έρευνα και κατασχέθηκε υλικό. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανάκριση.

Η αστυνομία ανέλαβε δράση αφού ένας Ολλανδός δημοσιογράφος από την ερευνητική ομάδα "Vrije Vogels" κατέγραψε μια συζήτηση με κρυφή κάμερα. Ο άνδρας φέρεται να είπε ότι έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια και δέχτηκε μια (ψεύτικη) πρόσκληση να συναντήσει δεκάχρονα σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Στη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε τα πάντα και απέρριψε τις δηλώσεις ως "μεγαλοστομία". Ο ύποπτος είναι ένας μεσήλικας Φλαμανδός ηθοποιός. Στα τελευταία είκοσι χρόνια έχει υποδυθεί πρωταγωνιστικούς αλλά και μικρότερους ρόλους σε δεκάδες παραγωγές των Studio 100, VTM, VRT και Disney.

 

Πηγή: The Brussels Times