Μουσείο Μπρόντγουεϊ - Times Square: Σηκώνει αυλαία το 2022

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 15:47 Μουσείο Μπρόντγουεϊ - Times Square: Σηκώνει αυλαία το 2022 (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Το 2022 στην Times Square θα ανοίξει τις πύλες του το Μουσείο του Μπρόντγουεϊ. Είναι το πρώτο μόνιμο Μουσείο αφιερωμένο στην ιστορία του θεάτρου.

Το Μουσείο του Μπρόντγουεϊ θα εγκαινιαστεί αργότερα απ΄ ό,τι είχε προγραμματιστεί, το καλοκαίρι του 2022 στην Times Square, στη Νέα Υόρκη.

Τα εγκαίνια αρχικά είχαν σχεδιαστεί για το 2020, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ιδρύτριες του Μουσείου, Τζούλι Μπόρντμαν και Νταϊάν Νικολέτι ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (16.08.2021) ότι οι πύλες του Μουσείου θα ανοίξουν το 2022.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε ένα Μουσείο που τιμά την εξαιρετική ιστορία του Μπρόντγουεϊ, τους πρωτοπόρους που ώθησαν την τέχνη μπροστά και εξυμνούμε το λαμπρό μέλλον της», δήλωσε η Τζούλι Μπόρντμαν, σύμφωνα με το Deadline.

Μουσείο Μπρόντγουεϊ – Times Square: Ιστορίες της Νέας Υόρκης

Η Τζούλι Μπόρντμαν, παραγωγός του Μπρόντγουεϊ ήταν τέσσερις φορές υποψήφια για Tony και η Νταϊάν Νικολέτι είναι ιδρύτρια της Rubik Marketing.

Το Μουσείο θα παρουσιάζει στους επισκέπτες με χρονολογική σειρά την ιστορία του Μπρόντγουεϊ αναδεικνύοντας πρωτοπόρους στο θέατρο, κοινωνικά κινήματα και θεατρικά έργα και μιούζικαλ που επέφεραν αλλαγές στη θεατρική τέχνη.

Εντυπωσιακές προβολές βίντεο θα καταδεικνύουν τη μετανάστευση της βιομηχανίας από το χρηματοοικονομικό κέντρο της Νέας Υόρκης στις Union Square, Herald Square και Times Square.

Μια ξεχωριστή ενότητα που τιμά τους επαγγελματίες του θεάτρου θα προσφέρει ματιά στα παρασκήνια της βιομηχανίας.

«Πραγματικά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν υπέροχη ιδέα, ένα βιωματικό Μουσείο που θα είναι διαδραστικό, πολύχρωμο και διασκεδαστικό και επίσης θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε πραγματικά την ακεραιότητα της ιστορίας του Μπρόντγουεϊ προβάλλοντας κοστούμια και τεχνουργήματα και επίσης ιστορικά στοιχεία», δήλωσε η Νικολέτι στους New York Times.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση