Έγκυος επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της για να διαφύγει από τον άντρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 12:06 Έγκυος επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της για να διαφύγει από τον άντρα της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει μια έγκυο γυναίκα στην Βραζιλία να προσπαθεί να γλιτώσει από τον άντρα της που την κακοποιούσε συστηματικά. Η 35χρονη, που βρίσκεται στην 10η εβδομάδα κύησης, φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.

Το σοκαριστικό περιστατικό – όπως αναφέρει το Daily Mail – σημειώθηκε στο Ντούκε ντε Κάξιας του Ρίο ντε Τζανέιρο και καταγράφηκε σε βίντεο από γείτονες του ζευγαριού. Η 35χρονη Maria Jose – όπως φαίνεται και στο βίντεο – την πρώτη φορά βγάζει το πόδι της έξω από το παράθυρο, ενώ ο σύζυγός της την τραβάει μέσα στο διαμέρισμα. 

Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα εμφανίζεται και πάλι στο παράθυρο και φαίνεται να γέρνει προς τα πίσω ενώ ο σύζυγός της είναι από πάνω της και την απειλεί. 

Δείτε το βίντεο:

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές και ο σύζυγος συνελήφθη.  Σύμφωνα με την Daily Mail, o ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι εξοργίστηκε επειδή βρήκε ένα σημείωμα που είχε γράψει η σύζυγός του, με το οποίο ζητούσε βοήθεια.

Η 35χρονη, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, δήλωσε πως ο εδώ και δύο χρόνια σύζυγός της την χτυπούσε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ότι απειλούσε εκείνη και τον 4 ετών γιο της.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση