Σοκ: Γνωστός ποδοσφαιριστής σκότωσε οδηγό στη μέση δρόμου για την προτεραιότητα [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 20:43 Σοκ: Γνωστός ποδοσφαιριστής σκότωσε οδηγό στη μέση δρόμου για την προτεραιότητα [Βίντεο]

Ο Τούρκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, Σεζέρ Οζτούρκ, φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ έναν άνδρα και να τραυμάτισε άλλους τέσσερις μετά από καβγά σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η υπόθεση δολοφονίας στην οποία εμπλέκεται ο Τούρκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, Σεζέρ Οζτούρκ, που καταζητείται.

Ο Οζτούρκ φέρεται να σκότωσε εν ψυχρώ έναν άνδρα και να τραυμάτισε άλλους τέσσερις μετά από καβγά στον οποίο ενεπλάκη σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, με αιτία... την προτεραιότητα.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει αρκετούς ανθρώπους να τρέχουν. Ο πρώην παίκτης της Φενέρ και ο συνοδηγός είχαν έντονη λογομαχία με έναν νεαρό. Στον τσακωμό που ακολούθησε, βγήκαν μαχαίρια. Ακούγονται φωνές και ο άνδρας που βγαίνει από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου είναι ο Σεζέρ Οζτούρκ.

Ο Χαλίμ Ιμπραχίμ που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες του Οζτούρκ ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος καθώς και δύο φίλοι του, αφού όλοι τους δέχτηκαν πυροβολισμούς από τον δράστη. Πυροβολήθηκαν στον λαιμό, στο στήθος και στην κοιλιά.

Ο Οτζούρκ εγκατέλειψε άμεσα τον τόπο του φονικού και καταζητείται, ο συνοδηγός του οχήματος ωστόσο που συμμετείχε στον καυγά, παραδόθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Η καριέρα του Σεζέρ Οζτούρκ

Ο Σεζέρ Οζτούρκ αγωνίστηκε από το 1996 έως το 2005 σε επτά αγώνες πρωταθλήματος για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά μόνο ως αλλαγή. Τη σεζόν 2005–06, δόθηκε δανεικός στη βελγική Μπέερσοτ για ένα χρόνο και τον Ιανουάριο του 2006 μετακόμισε στη Νυρεμβέργη.

Το 2006, πήρε μεταγραφή στη Μανίσασπορ και το δεύτερο μισό της σεζόν 2009–10 στην Εσκισεχίρσπορ.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό διάστημα του 2011, ο Οζτούρκ προσχώρησε στην τότε πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε με τετραετές συμβόλαιο έναντι 3,75 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Μπεσίκτας το καλοκαιρινό μεταγραφικό διάστημα 2013 με 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν έκανε ποτέ επαγγελματικό ντεμπούτο εκεί. Τη σεζόν 2014–15, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπασακσεχίρ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση