Γκάμπι Πετίτο: Τα νέα ευρήματα της αστυνομίας που οδηγούν στα ίχνη του αρραβωνιαστικού της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 16:45 Γκάμπι Πετίτο: Τα νέα ευρήματα της αστυνομίας που οδηγούν στα ίχνη του αρραβωνιαστικού της

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, που είναι ο μοναδικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τη δολοφονία της.

Τώρα, οι ερευνητές  ανακάλυψαν σημάδια που μαρτυρούν ότι κάποιος είχε κατασκηνώσει πρόσφατα σε πάρκο της Φλόριντα, εκεί που ο φυγάς της υπόθεσης Γκάμπι Πετίτο είχε πει στους γονείς του ότι θα πήγαινε για πεζοπορία.

Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που ανέφεραν ότι είδαν τον 23χρονο στη Βόρεια Καρολίνα.

Πηγή προσκείμενη στην οικογένεια είπε στο CNN την Τετάρτη, ότι οι Αρχές βρήκαν φρέσκα ίχνη σε σημείο κατασκήνωσης στο Carlton Reserve στη Σαρασότα.

Η είδηση για τα νέα ευρήματα έρχεται καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του Μπράιαν Λόντρι θα συμμετέχει στην τεράστια επιχειρηση εντοπισμού του φυγά στην υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο.

Το αστυνομικό τμήνα του Νορθ Πορτ αρνήθηκε εμφατικά ότι ζητήθηκε η βοήθεια του πατέρα του Λόντρι, αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας Στίβεν Μπερτολίνο ήταν κατηγορηματικός ότι οι δυνάμεις επιβολής του νόμου ήθελαν τη βοήθεια της οικογένειας και σημείωσε ότι ενδεχομένως να ήταν το FBI που απηύθυνε το αίτημα. Οι ομοσπονδιακοί αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Ο Μπερτολίνο είπε στο CNN ότι ζητήθηκε από τον Κρις Λόντρι να βοηθήσει την αστυνομία του Νορθ Πορτ στην έρευνα, αλλά η αστυνομία έπρεπε να το αναβάλει, σύμφωνα με δήλωση του Μπερτολίνο. Όπως ο ίδιος είπε στην Post, “από τη στιγμή που το καταφύγιο έχει κλείσει για το κοινό ο Κρις δεν μπορεί να αναζητήσει τον Μπράιαν, στο μοναδικό σημείο όπου ο ίδιος και η Ρομπέρτα πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ο γιος τους” σημείωσε.

“Δυστυχώς, η αστυνομία έπρεπε να αναβάλει την παρουσία του Κρις στις έρευνες, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η Ρομπέρτα ελπίζουν ότι θα του δοθεί άλλη ευκαιρία να βοηθήσει”.

Όταν ο δικηγόρος ρωτήθηκε αν οι γονείς του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο θεωρούν πως ο γιος τους είναι στο καταφύγιο ή σε άλλη περιοχή, ο Μπερτολίνο απάντησε “όχι, δεν θεωρούν ότι είναι σε άλλη περιοχή. Πιστεύουν ότι είναι σ’ αυτό το καταφύγιο”

Εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη στην Κομητεία Χέιγουντ στη Βόρεια Καρολίνα είπε στο NBC News ότι αρκετοί πληροφοριοδότες ανέφεραν ότι είδαν τον φυγά στην υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο στα δυτικά της χώρας, κοντά στα όρια με το Τενεσί.

Ένας πεζοπόρος στα Απαλάχια ανέφερε ότι ήταν 99,99% ότι είχε μιλήσει με τον Λόντρι. “Έλεγε τρέλες. Είπε ότι η φίλη του τον είχε εγκαταλείψει και ότι έπρεπε να πάει στην Καλιφόρνια να τη δει” είπε ο πεζοπόρος στις Αρχές. “Συμπεριφερόταν αστεία. Και δεν ήμουν σίγουρος πώς έμοιαζε. Και μετά…. πήγα και πάρκαρα και έψαξα φωτογραφίες του. Είμαι 99.99% βέβαιος ότι ήταν αυτός”.

Αρχές σε Καναδά, Αλαμπάμα και Μοντάνα επίσης έχουν δεχθεί αναφορές για τον Λόντρι, σύμφωνα με το CNN.

Ο Λόντρι φέρεται να πήγε για πεζοπορία στο καταφύγιο στις 13 Σεπτεμβρίου και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι των γονιών του στο Νορθ Πορτ.

Γκάμπι Πετίτο: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αγνοούμενου πεζοπόρου που βρέθηκε κοντά στο πτώμα της

Στο μεταξύ, χθες, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι ο πεζοπόρος που βρέθηκε νεκρός κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί το πτώμα της Γκάμπι Πετίτο είχε αυτοκτονήσει αφού αυτοπυροβολήθηκε.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι, πατέρας δύο παιδιών από το Χιούστον, αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με το Fox News.

Οι αρμόδιοι από το γραφείο του σερίφη στην Κομητεία Τέτον ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι η ομάδα εντοπισμού και διάσωσης βρήκε ένα πτώμα που ταίριαζε με την περιγραφή με τον Λόουερι, κοντά στο Μονοπάτι του Μαύρου Κάνιον στον Εθνικό Δρυμό του Μπρίτζερ Τέτον, όπου βρέθηκαν τα λείψανα της Γκάμπι Πετίτο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Ρόμπερτο Λόουερι είχε εξαφανιστεί από τις 20 Αυγούστου στην περιοχή Τζάκσον Χολ. Η αδελφή του είχε ευχαριστήσει την ομάδα του σερίφη του Τέτον για τις προσπάθειες εντοπισμού του άνδρα.

Πηγή: CNN

Προσαρμοσμένη αναζήτηση