Μαντλίν: Βέβαιοι οι Εισαγγελείς πως δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 17:04 Μαντλίν: Βέβαιοι οι Εισαγγελείς πως δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο

Την βεβαιότητα τους ότι η Μαντλίν ΜακΚάν δολοφονήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, εκφράζουν οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού.

Οι ερευνητές, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία εις βάρους του 34χρονου Γερμανού, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους».

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι βέβαιοι ότι το κοριτσάκι έχει δολοφονηθεί από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ. Μιλώντας στην Mirror, o εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερ σημείωσε ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του κύριου υπόπτου, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους». 

«Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία» αναφέρει ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερ, επικεφαλής της ομάδας εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν. Και προσθέτει: «Όταν έχουμε ακόμη ερωτήματα, θα ήταν βλακώδες να ασκήσουμε κατηγορίες αντί να περιμένουμε για απαντήσεις που θα ενισχύσουν τη θέση μας». 

Όπως αναφέρει ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερ, οι εισαγγελείς φιλοδοξούν να ασκήσουν δίωξη στον Κρίστιαν Μπρίκνερ τον επόμενο χρόνο και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, τούς ασκεί λιγότερη πίεση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος που είχε εκδοθεί από την Ιταλία στη Γερμανία το 2018 μετά από ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών, εκτίει ποινή φυλάκισης για 21 μήνες στο Κίελο – πρωτεύουσα του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση