ΗΠΑ: Ανοίγουν τα σύνορα για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες στις 8 Νοεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 16:47 ΗΠΑ: Ανοίγουν τα σύνορα για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες στις 8 Νοεμβρίου (φωτο Reuters)

Ο Λευκός Οίκος θα ανακοινώσει σήμερα ότι θα άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στις ΗΠΑ για τους πλήρως εμβολιασμένους ξένους υπηκόους.

Ο Λευκός Οίκος θα ανακοινώσει σήμερα ότι θα άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν στις ΗΠΑ για τους πλήρως εμβολιασμένους ξένους υπηκόους από τις 8 Νοεμβρίου, στα χερσαία σύνορα και στα αεροπορικά ταξίδια, δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το Reuters.

Από τον Μάρτιο του 2020 ισχύουν περιορισμοί σε ταξιδιώτες στα χερσαία σύνορα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Επιβλήθηκαν για πρώτη φορά στους αεροπορικούς ταξιδιώτες στην Κίνα στις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες.

Ο Λευκός Οίκος στις 20 Σεπτεμβρίου είχε αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα άρουν τους περιορισμούς στους ταξιδιώτες από 33 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας και του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης στις αρχές Νοεμβρίου. Δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία εκείνη τη στιγμή.

Πηγή: Reuters

Προσαρμοσμένη αναζήτηση