Γαλλία: Ποδόσφαιρο με Ντεσαγί, Βενγκέρ και Καρεμπέ έπαιξε ο Εμανουέλ Μακρόν [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 23:16 Γαλλία: Ποδόσφαιρο με Ντεσαγί, Βενγκέρ και Καρεμπέ έπαιξε ο Εμανουέλ Μακρόν [Βίντεο]

Σκόραρε ο Εμανουέλ Μακρόν, σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε, για φιλανθρωπικό σκοπό στο Παρίσι

Ποδοσφαιρικά παπούτσια και εμφάνιση ποδοσφαιρικής ομάδας φόρεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, για καλό σκοπό.

Με το αγαπημένο του νούμερο 3 στην πλάτη, σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Πουασί, δυτικό προάστιο του Παρισιού.

Ο Γάλλος Πρόεδρος δεν έμεινε μόνο στα τυπικά, καθώς ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει και πέναλτι μετατρέποντάς το μάλιστα σε γκολ.

Γαλλία: Ποδόσφαιρο με Ντεσαγί, Βενγκέρ και Καρεμπέ έπαιξε ο Εμανουέλ Μακρόν [Βίντεο]

Στο πλευρό του Γάλλου Προέδρου βρέθηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν τιμήσει τα γαλλικά χρώματα, όπως ο Μαρσέλ Ντεσαγί, ο Αρσέν Βενγκέρ αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έκανε ζέσταμα με τον Εμανουέλ Μακρόν και συνομίλησε για αρκετά λεπτά μαζί του.

Αντίπαλος της ομάδας του Μακρόν ήταν εργαζόμενοι, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, τοπικού νοσοκομείου, στους οποίους η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επεφύλαξε θερμή υποδοχή με "πασίγιο" για τη μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημία.

Παρούσα στο γήπεδο και η πρώτη κυρία της Γαλλίας και Πρόεδρος ιδρύματος για την ενίσχυση των νοσοκομείων, Μπριζίτ Μακρόν, στην οποία παραδόθηκε επιταγή 50.000 ευρώ, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους περίπου 2.000 θεατές.

Για την ιστορία η ομάδα του Γάλλου Προέδρου επικράτησε με 6-1 της ομάδας των εργαζομένων με τον ίδιο να βγαίνει αλλαγή στο 75 λεπτό και να αποθεώνεται.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση