Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε πανεπιστημιούπολη της Λουιζιάνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 11:45 ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε πανεπιστημιούπολη της Λουιζιάνας

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία της πολιτείας.

Μόνο ένα από τα θύματα της νέας ανταλλαγής πυρών, είναι φοιτητής.

Το πανεπιστήμιο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει πως ο φοιτητής του «δέχεται φροντίδες» για τα τραύματά του, που πάντως «δεν θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο». Διευκρίνισε πως ο άνθρωπος που σκοτώθηκε δεν ήταν εγγεγραμμένος φοιτητής του.

«Η αστυνομία της πολιτείας της Λουιζιάνας ζητεί βοήθεια για να εντοπίσει τον ύποπτο ή τους υπόπτους», ανέφερε από την πλευρά της η ίδια μέσω Facebook. «Κάθε πληροφορία, ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να είναι πολύτιμη σε αυτή την έρευνα», πρόσθεσε.

Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το όνομα και μια φωτογραφία του βασικού υπόπτου –18χρονου αφροαμερικανού– για το προηγούμενο επεισόδιο με χρήση πυροβόλων όπλων, τέσσερις ημέρες νωρίτερα, το οποίο οι αρχές δεν θεωρούν πως συνδέεται με αυτό του Σαββάτου προς Κυριακή.

Ένας 19χρονος σκοτώθηκε και ένας 16χρονος τραυματίστηκε στο επεισόδιο αυτό, την Τετάρτη 13η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

πηγή: enikos.gr