Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασαν τα 60 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 18:56 Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασαν τα 60 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση

Οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones συμπλήρωσαν 60 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση.

Ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας συνομίλησαν για πρώτη φορά στην αποβάθρα 2 του σταθμού Ντάρτφορντ στην πόλη Κεντ στις 17 Οκτωβρίου 1961, ένα χρόνο πριν από την ίδρυση των Rolling Stones.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς ταξίδευε για το Λονδίνο, στο Κολέγιο Καλών Τεχνών, Sidcup Art College και κουβαλούσε την κιθάρα του, ο Μικ Τζάγκερ είχε προορισμό το London School of Economics και είχε δίσκους μαζί του.

Τα αποκαλυπτήρια μπλε πλακέτας που θυμίζει τη στιγμή έγιναν το 2015.

Οι Τζάγκερ και Ρίτσαρντς γιόρτασαν την 60η επέτειο από εκείνη τη διάσημη συνάντηση στις 17 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο SoFi Stadium στο Ίνγκλγουντ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Μετά τη συναυλία, οι Stones κοινοποίησαν φωτογραφία των Τζάγκερ και Ρίτσαρντς και έγραψαν «17 Οκτωβρίου 1961-2021- 60 χρόνια στο ίδιο τρένο».

 

 

Οι Stones βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην περιοδεία «No Filter» στη Βόρεια Αμερική, με το συγκρότημα να ερμηνεύει το «Connection» νωρίτερα αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση