Μπάλντουιν: Έχει ραγίσει η καρδιά μου για τον σύζυγο και τον γιο της Χαλίνα - Δεν έχω λόγια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 21:41 Μπάλντουιν: Έχει ραγίσει η καρδιά μου για τον σύζυγο και τον γιο της Χαλίνα - Δεν έχω λόγια

Η πρώτη τοποθέτηση του γνωστού ηθοποιού -  μέσω Twitter - για το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» - «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία» πρόσθεσε

Το σοκ και θλίψη του από το τραγικό περιστατικό της Πέμπτης, όταν στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χάλι Χάτσινς με μια πραγματική σφαίρα, εξέφρασε ο Άλεκ Μπάλντουιν, στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση.

Μέσω του λογαριασμού Hilaria and Alec Baldwin Foundation, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και άξιας θαυμασμού συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας για να εξετάσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία».

Ο Μπάλντουιν πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον σύζυγο της Χάτσινς, Μάθιου, με τον οποίο έχουν έναν μικρό γιο. «Προσφέρω την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για εκείνον, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση