Ιταλία: Κι άλλο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας – Παρασύρθηκε από τους ορμητικούς χειμάρρους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 17:36 Ιταλία: Κι άλλο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας – Παρασύρθηκε από τους ορμητικούς χειμάρρους

Μια γυναίκα έχασε την ζωή της από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Σικελία. Το θύμα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην κωμόπολη Γκραβίνα, έξω από την Κατάνη. Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, καραμπινιέροι και ασθενοφόρα.

Όλες οι κεντρικές περιοχές της Κατάνης έχουν πλημμυρίσει εξαιτίας της νεροποντής η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Καλύφθηκε από το νερό και η γνωστή αγορά Πεσκερία, ενώ σε πολλές ιστορικές συνοικίες της πόλης έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στην δε Καλαβρία, έξω από την πόλη Κοζέντσα, λόγω του κύματος κακοκαιρίας διεκόπη η κίνηση των οχημάτων στον περιφερειακό δρόμο 107, εξαιτίας κατολίσθησης.

Χθες Δευτέρα, 25/10/2021, ένας 67χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε έναν οπωρώνα, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου εθέαθη για τελευταία φορά, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά και τη λάσπη, στα νοτιοδυτικά της Κατάνης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση