Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέιτ Μίντλετον και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με μελανιές και τραύματα σε καμπάνια για την κακοποίηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 10:28 Κέιτ Μίντλετον και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με μελανιές και τραύματα σε καμπάνια για την κακοποίηση

Δείτε φωτογραφίες.

Με μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό εμφανίζονται -μεταξύ άλλων- οι Κέιτ Μίντλετον και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο πλαίσιο μιας καμπάνιας για την κακοποίηση των γυναικών. Η συγκλονιστική καμπάνια είναι του Ιταλού καλλιτέχνη και ακτιβιστή Αλεξάντρο Παλόμπο και στόχο είχε την ευαισθητοποίηση για την ενοδοικογενειακή βία.

Εκτός από τις Μίντλετον και φον ντερ Λάιεν, στις αφίσες βλέπουμε τα πρόσωπα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, της Βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας και της Κριστίν Λαγκάρντ.

Μιλώντας για τη δημιουργία του ο Παλόμπο δήλωσε ότι ήθελε να επιστήσει την προσοχή στην «φτωχή ανταπόκριση των πολιτικών στο πρόβλημα της βίας με βάση το φύλο» και να υπογραμμίσει «την αναποτελεσματικότητα στην υποστήριξη και προστασία των θυμάτων».

«Γιατί μια γυναίκα να καταγγείλει ότι είναι θύμα αν μετά δεν προστατεύεται από τους θεσμούς και καταλήγει νεκρή; Πώς μπορεί μια γυναίκα θύμα κακοποίησης και βίας να συνεχίζει να πιστεύει στους θεσμους; Βλέπω πολιτικούς να καλούν τις γυναίκες να κάνουν καταγγελίες αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας και υποστήριξής τους. Ένα Κράτος που δεν προστατεύει αλλά αφήνει τις γυναίκες μόνες στα χέρια του βασανιστή τους γίνεται σιωπηλός συνεργός» γράφει ο Αλεξάντρο Παλόμπο σε ανάρτησή του στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr