Ιταλία: Χαμός σε συνεδρίαση της γερουσίας στο Zoom - Έπαιξε βίντεο πορνό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 23:17 Ιταλία: Χαμός σε συνεδρίαση της γερουσίας στο Zoom - Έπαιξε βίντεο πορνό

Άναυδοι έμειναν Ιταλοί γερουσιαστές όταν σε συνεδρίαση μέσω Zoom είδαν ξαφνικά στις οθόνες τους να παίζει πορνογραφικό βίντεο με χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού Final Fantasy.

Πολλά και διάφορα ευτράπελα έχουν συμβεί τα δύο χρόνια της πανδημίας κορονοϊού, κατά τα οποία οι συνεδιάσεις θεσμικών φορέων έχουν "μεταφερθεί" στο zoom, με το πρόσφατο "πάθημα" της ιταλικής γερουσίας να καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη σχετική λίστα. Το κακό συνέβη στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, η οποία διεκόπη για λίγα λεπτά όταν στην οθόνη εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πορνογραφικό βίντεο με χαρακτήρες του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Final Fantasy.

Στη διαδικτυακή συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Νομπελίστας φυσικός Τζόρτζιο Παρίσι, άγνωστος μπόρεσε να συνδεθεί και να προβάλλει το επίμαχο βίντεο. Μετά από λίγα λεπτά το πρόβλημα διορθώθηκε, ωστόσο άπαντες είχαν άναυδοι.

"Υπάρχει ένα άτομο που μπήκε κρυφά – ζητώ συγγνώμη. Αν ο άλλος διαχειριστής μπορεί να με βοηθήσει να διώξω αυτό το άτομο", είπε ένας από τους διοργανωτές, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα fanpage.it . "Αν ο διαχειριστής θέλει να με βοηθήσει για να εκδιώξω αυτούς τους ανθρώπους", ανέφερε, πριν χρειαστεί να προσθέσουν "Αποσύρω τους πάντες, αλλά δεν ξέρω ποιος δέχεται ξανά αυτούς τους ανθρώπους".

Μετά τη συνάντηση, η γερουσιαστής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μαρία Λάουρα Μαντοβάνι, η οποία ήταν οικοδέσποινα της συνάντησης αναφέρθηκε στο περιστατικό .

"Με την αύξηση των μολύνσεων, αποφασίσαμε ότι θα γινόταν μόνο διαδικτυακά. Ήμουν φυσικά στην έδρα της γερουσίας οι άλλοι ομιλητές ήταν όλοι συνδεδεμένοι μέσω Zoom. Μετά από μισή ώρα από την έναρξη, περίπου στις 15:30 κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη συνάντηση με πιθανώς ψεύτικα ονόματα", είπε.

"Και για λιγότερο από ένα λεπτό είδαν σκηνές σεξ μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μάλλον ήταν manga ή καρτούν. Οι άγνωστοι εκδιώχθηκαν αμέσως από τη συνάντηση και ειδοποίησα την αστυνομία που ήταν στη Γερουσία και τους τεχνικούς".

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση