Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπραντ Πιτ: Σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίζει πρόσωπα, ούτε και την ίδια την οικογένειά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 18:07 Μπραντ Πιτ: Σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίζει πρόσωπα, ούτε και την ίδια την οικογένειά του

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε μια σπάνια συνέντευξη αναφερόμενος στα προβλήματα της προσωπικής του ζωής, την οποία φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, και αποκάλυψε ότι θεωρεί πως πάσχει από σπάνια πάθηση, που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίζει τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «GQ» και είπε ότι πιστεύει ότι πάσχει από «προσωπαγνωσία», που είναι γνωστή «τύφλωση του προσώπου» και δεν επιτρέπει σε κάποιον να αναγνωρίζει τα πρόσωπα των ανθρώπων, ακόμα και μελών της οικογένειας, όπως της συντρόφου ή των παιδιών.

 

 

Μέχρι στιγμής, οι γιατροί δεν έχουν διαγνώσει επίσημα την συγκεκριμένη πάθηση στον ηθοποιό, όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήδη πάσχει και ψάχνει απεγνωσμένα θεραπεία ή να γνωρίσει ένα άλλο άτομο που αντιμετωπίζει το ίδιο, ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες.

«Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόβλημα που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αναφέροντας πως «νομίζουν ότι δεν τους σέβομαι, αν δεν τους χαιρετώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν τους αποχωρίζομαι. Απλά χρειάζομαι μια βοήθεια».

πηγή: newsbeast.gr