Κωνσταντινούπολη: Ντοκουμέντο από τη μάχη των Πυροσβεστών να σωθεί το Ελληνικό νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 20:33 Κωνσταντινούπολη: Ντοκουμέντο από τη μάχη των Πυροσβεστών να σωθεί το Ελληνικό νοσοκομείο

Συγκλονιστικές εικόνες από τη μάχη των Πυροσβεστικών στο εσωτερικό του Ελληνικού νοσοκομείο και της προσπάθειάς τους να το σώσουν.

Μεγάλη καταστροφή υπέστη το Ελληνικό νοσοκομείο, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην οροφή του ιδρύματος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ωστόσο νέες εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποτυπώνουν τη μάχη των Πυροσβεστών να διασώσουν ό,τι μπορούν από το νοσοκομείο.

Το χρονικό της πυρκαγιάς στο ελληνικό νοσοκομείο

Η φωτιά στο ελληνικό νοσοκομείο στο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης, ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο μετά τις 12.00 μ.μ. και περίπου δύο ώρες αργότερα είχε ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η οροφή του ιστορικού κτιρίου ενώ φέρεται πως όλα ξεκίνησαν από κάποιο πρόβλημα που εκδηλώθηκε στο σύστημα ηλεκτροδότησης.

Ο επικεφαλής του τοπικού δήμου, Χασάν Ταχσίν Ουστά, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT πως ασθενείς μεταφέρθηκαν εκτός του νοσοκομείου ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση