Νέα Υόρκη: Αλβανός ηθοποιός έπεσε με τη σύζυγό του από τον 6ο όροφο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 11:22 Νέα Υόρκη: Αλβανός ηθοποιός έπεσε με τη σύζυγό του από τον 6ο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηθοποιός από την Αλβανία μαζί με τη σύζυγό του στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι έπεσε από παράθυρο του έκτου ορόφου στο κενό και σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός Φλοριάντ Μπελιού με καταγωγή από την Αλβανία καθώς και η σύζυγός του, Ορνέλα Σέχι, έπεσαν από το παράθυρο του διαμερίσματός του στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Γείτονες άκουσαν φωνές μέσα από το διαμέρισμα το πρωί του Σαββάτου, πριν η Σέχι πέσει από το παράθυρο του 6ου ορόφου. Μέσα σε δευτερόλεπτα ακολούθησε και ο Μπελιού. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. 

Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την τραγική πτώση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπελιού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τον Απρίλιο είχε εξαφανιστεί πριν εντοπιστεί από την αστυνομία. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία αναφορά για ενδοοικογενειακή βία. 

Ο 35χρονος Μπελιού εργαζόταν ως ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος, ενώ τον τελευταίο καιρό έκανε πρόχειρες δουλειές για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. 

Η αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση