Παρίσι: Άστεγος βίασε Αμερικανίδα τουρίστρια σε δημόσια τουαλέτα, ενώ ο σύντροφός της την περίμενε απ' έξω

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 22:55 Παρίσι: Άστεγος βίασε Αμερικανίδα τουρίστρια σε δημόσια τουαλέτα, ενώ ο σύντροφός της την περίμενε απ' έξω

Μία υπόθεση βιασμού Αμερικανίδας τουρίστριας από άγνωστο άντρα σε δημόσια τουαλέτα δίπλα στην Παναγία των Παρισίων, απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο σύντροφος του θύματος, άρχισε να ανησυχεί όταν διαπίστωσε πως η κοπέλα του καθυστερούσε αρκετά να εξέλθει από τις δημόσιες τουαλέτες και μπαίνοντας μέσα να την ψάξει, την βρήκε να κλαίει, καθώς μόλις είχε δεχθεί τη σεξουαλική επίθεση. Γυναίκες που βρίσκονταν στη τουαλέτα και προφανώς άκουσαν το συμβάν, κατάφεραν μαζί με τον σύντροφο του θύματος να ακινητοποιήσουν τον φερόμενο ως βιαστή και στη συνέχεια τον παρέλαβε η αστυνομία.

Ο φερόμενος ως βιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ένας άστεγος άνδρας ηλικίας 23 ετών, με καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική, κατηγορήθηκε για τον βιασμό.

Μετά από την ανάκρισή του, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό. Ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η πράξη του έγινε με τη συναίνεση της 27χρονης, πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Η άτυχη γυναίκα διατηρεί επαφές τόσο με την γαλλική αστυνομία όσο και με τις εισαγγελικές αρχές

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitie-Salpetrière στο ανατολικό Παρίσι, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον σύντροφό της, διατηρώντας επαφή με τη γαλλική αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση είναι συνήθως γεμάτη τουρίστες και περιλαμβάνει το Paris Plage, μια τεχνητή «παραλία» στον Σηκουάνα γεμάτη από τουριστικά αξιοθέατα. Ωστόσο, υπάρχουν συχνές καταγγελίες για περιστατικά ανομίας από νέους που απειλούν τους περαστικούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση