Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάνα Μάριν: Η απάντησή της για τα πάρτι – «Υπάρχουν άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 12:41 Σάνα Μάριν: Η απάντησή της για τα πάρτι – «Υπάρχουν άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις»

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις», απάντησε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σάλο, στα οποία φαίνεται να κάνει πάρτι με φίλους ενώ «η χώρα περνάει κρίση».

Έντονες είναι οι αντιδράσεις πολιτών της Φινλανδίας μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media και δείχνουν την πρωθυπουργό της χώρας, Σάνα Μάριν, να κάνει πάρτι με φίλους, καθώς «δεν αρμόζει στο αξίωμά της αυτή η συμπεριφορά. Ωστόσο, υπήρχαν και αυτοί που κατηγόρησαν όσους την «έκραξαν» για σεμνοτυφία.

Η ίδια απάντησε, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της, σε ζωντανή μετάδοση στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, λέγοντας πως γνώριζε ότι την τράβηξαν βίντεο αλλά πίστευε ότι θα παραμείνουν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας» εξήγησε η Σάνα Μάριν.

 

 

Η ίδια διευκρίνισε ότι το πάρτι συνεχίστηκε σε δύο μπαρ στο Ελσίνκι, όμως δεν σχολίασε από ποιον πιστεύει ότι μπορεί να διέρρευσαν τα βίντεο. Σε ό,τι αφορά την ύπαρξη ναρκωτικών στο πάρτι, απάντησε:

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [να χρησιμοποιούν ναρκωτικά]».

 

 

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», πρόσθεσε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

πηγή: newsit.gr