Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδιοκτήτης σπιτιού εκδικείται τον γείτονα του που χτίζει φράχτη μέσα στον κήπο του: Τον βγάζει σανίδα-σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 18:29 Ιδιοκτήτης σπιτιού εκδικείται τον γείτονα του που χτίζει φράχτη μέσα στον κήπο του: Τον βγάζει σανίδα-σανίδα

Μία σανίδα έβαζε ο γείτονας μία έβγαζε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού… Μέχρι που συννενοήθηκαν!

Viral έχει γίνει η στιγμή που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού εκδικείται τον γείτονά του στην Αγγλία. Αποφάσισε να βάλει φράχτη μεταξύ τους, οκ κανένα πρόβλημα με αυτό, μόνο που τον τοποθετεί μέσα σε χώρο ιδιοκτησίας του. Τι έκανε λοιπόν αυτός; Την ίδια στιγμή τον αποσυναρμολογούσε σανίδα-σανίδα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το όνομα του οποίου στο TikTok είναι @unbrwreathable, έγραψε: «Ο φράχτης του γείτονά μου είναι στην ιδιοκτησία μας… Τους ζητήσαμε να συνεργαστούν μαζί μας για να το διορθώσουν… Αρνήθηκαν… Έτσι, εδώ είμαστε».

2

Η συνέχεια είναι η αποξήλωση… Την ώρα που τοποθετηθεί τις σανίδες στον φράχτη, την ίδια ώρα, μπροστά στον γείτονα, την αποσυναρμολογεί και την ακουμπάει πίσω στο σπίτι του γείτονα.

«Ο φράχτης εγκαταστάθηκε! Καθόλου δράμα! Το αγαπάμε! Μερικές φορές πρέπει να τεθούν όρια!» έγραψε στη συνέχεια με τον γείτονα να έχει βάλει πλέον τον φράχτη στα σωστά μέτρα και όρια.

Οι περισσότεροι χρήστες του έδωσαν «μπράβο» γιατί θα έχανε έτσι μέρος της ιδιοκτησίας του, ωστόσο ήταν και κάποιοι που διαφώνησαν.

2

Ένας χρήστης έγραψε: «Είμαι ο μόνος που κυριολεκτικά δεν θα με ένοιαζε αν είναι λίγο πάνω από τη γραμμή; Ας ασχοληθούν οι επόμενοι αγοραστές», ενώ ένας άλλος έγραψε ότι θα είχε ευχαριστήσει τους γείτονες που του έχτισαν έναν δωρεάν φράχτη και τους εξοικονόμησαν 5.000 λίρες.

πηγή: gazzetta.gr