Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα έβγαλε τις χειροπέδες μέσα στο περιπολικό και πυροβολούσε τους αστυνομικούς με το δικό τους όπλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 21:21 Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα έβγαλε τις χειροπέδες μέσα στο περιπολικό και πυροβολούσε τους αστυνομικούς με το δικό τους όπλο

Η γυναίκα κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες, να φτάσει στο μπροστινό μέρος του περιπολικού και να αρπάξει ένα τουφέκι AR-15, με το οποίο ξεκίνησε να τους πυροβολεί, χτυπώντας τον έναν στο στήθος.

Πέρα από κάθε φαντασία είναι αυτό που συνέβη στην Οκλαχόμα, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν μία γυναίκα, να τις περνάνε χειροπέδες και να την βάζουν στο περιπολικό, ωστόσο αυτή, όχι μόνο κατάφερε να τις βγάλει αλλά ξεκίνησε με πυροβολεί τους αστυνομικούς με το δικό τους όπλο.

Πως έχουν τα πράγματα; Οι αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γκρέιντι στην Οκλαχόμα ανταποκρίθηκαν σε ένα κάλεσμα του ιδιοκτήτη σπιτιού, Ντέιλ Μόουζες, αφού η Ρέιτσελ Ζάιον Κλέι άρχισε να έχει παραβατική συμπεριφορά.

Οι αστυνομικοί εν τέλει συνέλαβαν την 36χρονη και την έβαλαν στο πίσω μέρος του περιπολικού τους, δεμένη με χειροπέδες. Καθώς όμως οι δύο αξιωματικοί μιλούσαν με τον κύριο Μόουζες, η Κλέι κατάφερε να απελευθερωθεί από τις χειροπέδες, να φτάσει στο μπροστινό μέρος του περιπολικού και να αρπάξει ένα τουφέκι AR-15, με το οποίο ξεκίνησε να τους πυροβολεί, χτυπώντας τον έναν στο στήθος.

Μετά από μια πεντάωρη ένταση, η Κλέι τελικά παραδόθηκε… Βγήκε από το αυτοκίνητο και ξάπλωσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά μέσα σε λίγες ώρες. Κατηγορείται για τρία κακουργήματα με το κυριότερο του πυροβολισμού από πρόθεση και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Ένας από τους αξιωματικούς είπε: «Μπόρεσε να φτάσει στις κονσόλες μας. Υπάρχουν αρκετοί διακόπτες, ο ένας είναι διακόπτης όπλου για να ξεκλειδώσει την κλειδαριά του όπλου και τον βρήκε… Ξεκλείδωσε το ντουλάπι όπλου και μπόρεσε να λάβει ανάκτηση ενός AR-15 τουφέκιου».

Έριξε περίπου 10 σφαίρες στους αστυνομικούς και στον Μόουζες.

πηγή: gazzetta.gr