Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ίσως βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 14:57 Ο Άλεκ Μπάλντουιν ίσως βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust»

Ο ηθοποιός ‘Αλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», πριν από περίπου ένα χρόνο. Και αυτό γιατί η εισαγγελέας του Νέου Μεξικού ζήτησε και πήρε έκτακτη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της έρευνας. 

Σύμφωνα με βίντεο της συνεδρίασης, που επικαλείται το People, η εισαγγελέας ανέφερε ότι «βρισκόμαστε εν αναμονή ίσως και λίγων ημερών πριν λάβουμε την τελική έκθεση από το γραφείο του σερίφη» και « ενδεχομένως να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε ένα έως τέσσερα άτομα». Σε επιστολή της προς το Οικονομικό Συμβούλιο του Νέου Μεξικού, που δημοσίευσε το Deadline, αναφέρει ότι : «ένας από τους πιθανούς κατηγορούμενους είναι ο γνωστός ηθοποιός ‘Αλεκ Μπάλντουιν», προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τέσσερις ξεχωριστές ποινικές δίκες για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Λουκ Νίκας  (Luke Nikas) δηλώνει μέσω του PEOPLE ότι «η εισαγγελέας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει λάβει την έκθεση του σερίφη ούτε έχει λάβει αποφάσεις… Πρέπει να της δοθεί ο χρόνος να εξετάσει το θέμα χωρίς αβάσιμες εικασίες και υπονοούμενα».

πηγή: newsit.gr