Φετουλάχ Γκιουλέν: Ο Ερντογάν λέει ανοησίες ότι θα κάνει κατάληψη στα ελληνικά νησιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 21:22 Φετουλάχ Γκιουλέν: Ο Ερντογάν λέει ανοησίες ότι θα κάνει κατάληψη στα ελληνικά νησιά

Επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Φετουλάχ Γκιουλέν τονίζοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος λέει ανοησίες, ενώ ανέφερε ότι οι συμπατριώτες του συμπεριφέρονται σαν μεθυσμένοι.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν αποδόμησε τον Ερντογάν μιλώντας στον Alpha από το σπίτι-φρούριο όπου ζει στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και δεν έκρυψε την ανησυχία του για την ένταση στην ανατολική μεσόγειο.

Αναφερόμενος στην τουρκική πλευρά, είπε: «Οι δικοί μας συμπεριφέρονται λες και είναι μεθυσμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο δικός μας (ο Ερντογάν) λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά και θα κάνει κατάληψη. Ολοι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του κόσμου».

Δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους Έλληνες: «Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που φιλοξένησε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί από όλους. Κάποιοι δουλεύουν σκληρά για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να θολώσουν τα νερά».

Να σημειωθεί ότι οι χώροι στο σπίτι του Γκιουλέν επιτηρούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχει και φύλαξη, καθώς ο Ερντογάν τον θεωρεί ως τον υπ’ αριθμόν έναν εχθρό του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση