Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 14:30 Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά

Την είχαν αρπάξει και δεν την επέστρεψαν ποτέ στην οικογένειά της

Μια γυναίκα την οποία «άρπαξαν» από την οικογένειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών και μεγάλωσε από ταξιδιώτες στον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία, πριν εγκατασταθεί στην Αυστραλία, επανενώθηκε με τη βιολογική της οικογένεια.

Η Susan Gervaise, 57, πήρε από τη βιολογική της οικογένεια στο Pontefract του Δυτικού Γιορκσάιρ το 1969, αφού οι ταξιδιώτες την κάλεσαν για διακοπές σε ένα θεματικό πάρκο της Disney.

Το ζευγάρι, από τη Σκωτία, ρώτησε τη μητέρα της Susan αν θα μπορούσε να τους συνοδεύσει στο ταξίδι τους και υποσχέθηκαν να την επιστρέψουν στην Αγγλία μετά.

Οι ταξιδιώτες, στους οποίους δόθηκε αντίγραφο του πιστοποιητικού γέννησής της, μετέφεραν τη Susan στον Καναδά, στη συνέχεια στην Αυστραλία και αργότερα στη Νέα Ζηλανδία. Το ζευγάρι τη μεγάλωσε σαν δική του κόρη.

Η Susan Gervaise, το πραγματικό όνομας της οποίας ήταν Susan Preece, είπε ότι πίστευε ότι η βιολογική της οικογένεια την αποκλήρωσε.

Έμαθε ότι την είχαν αρπάξει από την βιολογική τη οικογένειά της στα 16 της. Η Gervaise, αφού εντόπισε τους βιολογικούς της συγγενείς στο Facebook, έχει πλέον επανενωθεί με τα τέσσερα από τα έξι βιολογικά αδέλφια της στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Στα 21 πέθανε ο άντρας που γνώριζε ως πατέρας της. Εν τω μεταξύ, η μητέρα της πέθανε όταν ήταν μόλις επτά.

 

Όμως, σχεδόν 10.000 μίλια μακριά, η αναζήτηση για τη Susan δεν τελείωσε ποτέ στο Pontefract. Η ανιψιά της, Emma Mcfadyen, είπε: «Η μητέρα της Susan βγήκε να την αναζητήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά χωρίς τύχη».

Αλλά η Susan δεν είχε ιδέα ότι την αναζητούσε η πραγματική οικογένειά της. «Η δυσκολία ήταν ότι επειδή είχα το επώνυμο του μπαμπά μου και μετά του συζύγου μου, δεν ήξεραν ποιο όνομα να ψάξουν», τόνισε η γυναίκα.

«Μιλούσα με μια γυναίκα που υιοθετήθηκε και με ρώτησε: "Δεν θα ήθελες να μάθεις τι νιώθει η οικογένειά σου";» Ήταν σαν μια στιγμή αναλαμπής» πρόσθεσε η Susan.

Επανενώθηκε με την οικογένεια της όταν ο Χάμιλτον δημοσίευσε ένα μήνυμα σε μια σελίδα του Pontefract στο Facebook. Μέσα σε 90 λεπτά βρέθηκε η οικογένειά της.

Τον περασμένο μήνα Σούζαν και ο Χάμιλτον πέταξαν για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Πηγή: protothema.gr