Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tiktoker προσποιήθηκε το πτώμα για να γίνει viral και κέρδισε ρόλο στο νέο CSI

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 18:04 Tiktoker προσποιήθηκε το πτώμα για να γίνει viral και κέρδισε ρόλο στο νέο CSI

Ένας άνδρας, ο οποίος απέκτησε μεγάλη φήμη στο TikTok επειδή προσποιήθηκε ότι είναι νεκρός, πήρε ρόλο στη σειρά CSI: Vegas του CBS.

Ένας 42χρονος πέρασε σχεδόν ένα χρόνο παριστάνοντας το πτώμα σε μια σειρά από κλιπ που ανέβασε στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Josh Nalley (@living_dead_josh στο TikTok) ξάπλωνε σε διάφορα σημεία στις ΗΠΑ με την ελπίδα να γίνει γνωστός και να εξασφαλίσει ένα ρόλο κομπάρσου σε τηλεοπτική σειρά ή ταινία «ως πτώμα». Και τελικά τα κατάφερε: «Έλαβα ένα email από το CBS που έλεγε ότι με είχαν δει στο TikTok και ήθελαν να μου προσφέρουν τον ρόλο», εξήγησε.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who

«Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά με έφεραν αεροπορικώς στην Καλιφόρνια. Αποδείχτηκε ότι ο Mario Van Peebles ήταν ο σκηνοθέτης εκείνου του επεισοδίου, οπότε εκτός από το ότι πήρα το ρόλο στη σειρά, τον γνώρισα κιόλας, πράγμα που ήταν υπέροχο» είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα σε ανάρτησης του, ο Nalley εθεάθη σκυμμένος στο Walk of Faof Fame του Χόλιγουντ, όπως ανακοίνωσε με υπερηφάνεια: «Έχω πάρει τον ρόλο ενός πτώματος στο CSI: Vegas Season 2!".

Τέλος ο γνωστός πλέον TikToker ευχαρίστησε τους ακόλουθους του λέγοντας: «Χωρίς εσάς, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν με τα γυρίσματα τον τελευταίο χρόνο», συνέχισε, πριν φωνάξει δυνατά ότι το CSI είναι "πραγματικά εκπληκτική εμπειρία».

@living_dead_josh Tune in September 29th for the season 2 premiere of CSI:VEGAS #foryoupage #fyp #csivegas #thankyou ♬ original sound - Josh Nalley

Η 2η σεζόν του CSI: Vegas βγήκε επιτέλους στις οθόνες, με τον Nalley να ενθαρρύνει όλους να συντονιστούν στους δέκτες τους για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

πηγή: gazzetta.gr