Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Twitter ζητά από ορισμένους εργαζόμενους που απέλυσε να επιστρέψουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 15:06 Το Twitter ζητά από ορισμένους εργαζόμενους που απέλυσε να επιστρέψουν

Ο Έλον Μασκ καρατόμησε πριν μερικές μέρες περίπου το ήμισυ των 7.500 υπαλλήλων.

Αφού το Twitter απέλυσε πριν μερικές ημέρες περίπου το μισό του προσωπικό μετά την εξαγορά του Έλον Μασκ, τώρα φαίνεται πως ζητά από δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους να επιστρέψουν στις θέσεις τους. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reuters, ορισμένοι από αυτούς στους οποίους ζητείται να επιστρέψουν φέρονται να απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι πάλι απολύθηκαν προτού η νέα διοίκηση συνειδητοποιήσει τη σημασία της δουλειάς και της εμπειρίας τους, ανέφεραν πηγές σε δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο δισεκατομμυριούχος καρατόμησε περίπου το ήμισυ των 7.500 υπαλλήλων του Twitter, διαλύοντας ομάδες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι επιφορτισμένες με την προστασία από την παραπληροφόρηση ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

Ορισμένοι υπάλληλοι ξύπνησαν την Παρασκευή και διαπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί έξω από τους φορητούς υπολογιστές τους και η πρόσβασή τους σε Gmail και Slack είχε ανακληθεί.

«Φαίνεται ότι είμαι άνεργος. Αφαιρέθηκα από το Slack. #OneTeam για πάντα. Σας αγαπούσα όλους τόσο πολύ. Τόσο λυπηρό που έπρεπε να τελειώσει έτσι», έγραψε στο Twitter ένας πρώην υπάλληλος του Twitter.

Ο Μασκ έχει ήδη απολύσει τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του πρώην CEO Parag Agrawal. Καρατόμησε, επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και όρισε εαυτόν ως μοναδικό του μέλος.

Πηγή: Reuters