Μουντιάλ 2022: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγορεύει τη μετάδοση αγώνων τριών χωρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 11:23 Μουντιάλ 2022: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγορεύει τη μετάδοση αγώνων τριών χωρών

Σύμφωνα με το KBS World TV, ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγορεύει να προβάλλονται στη Βόρεια Κορέα οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 τριών συγκεκριμένων χωρών που θεωρούνται “πολιτικοί εχθροί”.

Οι χώρες αυτές είναι οι Νότια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ιαπωνία. Το δημοσίευμα είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί, αφού το καθεστώς στην Βόρεια Κορέα κρατάει τη χώρα κλεισμένη και τα Μέσα υπό απόλυτο έλεγχο, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν γνωρίζει τη συμβαίνει εκεί.

Η Βόρεια Κορέα, βρίσκεται στην 112η θέση της FIFA και έχει αγωνιστεί σε τελική φάση Μουντιάλ μόλις δύο φορές, το 1966 στην Αγγλία και το 2010 στη Νότια Αφρική.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της FIFA, Ινφαντίνο, είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ότι δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο η Βόρεια Κορέα να διοργανώσει τελική φάση Μουντιάλ τα επόμενα χρόνια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση