Axl Rose: Σταματήστε να πετάτε drones στις συναυλίες των Guns N' Roses

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 18:51 Axl Rose: Σταματήστε να πετάτε drones στις συναυλίες των Guns N' Roses

Ο frontman των Guns N’ Roses, Axl Rose, «τα βάζει» με όσους πετάνε drones στις συναυλίες του συγκροτήματος, σχολιάζοντας στα social media ότι πρόκειται για «αδιακρισία» και ότι του αποσπούν την προσοχή του.

«Υπήρχαν μερικά drones σε αυτό το σκέλος της περιοδείας. Κατά τη χθεσινή νύχτα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας υπήρχε πολύ αδιακρισία» ανέφερε ο θρυλικός τραγουδιστής των Guns N’ Roses.

«Ήταν απόσπαση προσοχής, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και να πλησιάζει τόσο πολύ μπροστά από τη σκηνή και μετά στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή».

«Ο κόσμος εξοργίστηκε» πρόσθεσε ο Axl Rose για τα drones. «Όμως όσο και να διασκεδάζει κάποιος, εξακολουθεί να προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, να κάνει τη δουλειά σου και να προσφέρει στους θαυμαστές την καλύτερη συναυλία» σημείωσε.

«Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι «διασκεδαστικό» να λαμβάνετε το πειρατικό βίντεο από drone, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής με drone λάμβανε υπόψη του τους θαυμαστές και το συγκρότημα και να έπαιζε με τα παιχνίδια του κάπου αλλού» τόνισε ο Axl Rose.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση