Βασίλισσα Ελισάβετ: Πουλήθηκε για 50.000 ευρώ ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 13:12 Βασίλισσα Ελισάβετ: Πουλήθηκε για 50.000 ευρώ ένα από τα αγαπημένα της αυτοκίνητα

To Jaguar X-Type Estate έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Προς 50.000 ευρώ πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Historics Auctioneers ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της βασίλισσας Ελισάβετ, το Jaguar X-Type Estate.

Η δημοπρασία από τον Historics Auctioneers (δείτε εδώ τις φωτογραφίες του οχήματος) έγινε στις εγκαταστάσεις Mercedes World, στο Γουέμπριτζ της Αγγλίας. Μιλώντας στην Daily Telegraph ο υπεύθυνος του οίκου δημοπρασίας James Good, δήλωσε: «Ήταν συγκινητικό να προσφέρουμε προς πώληση το αυτοκίνητο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, όπως είμαι σίγουρος ότι είναι και ο νέος ιδιοκτήτης. Είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό αυτοκίνητο… Είναι εντελώς μοναδικό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου «από το 2004 έως το 2009, η X-Type Estate δεν ήταν από τα επιθυμητά μοντέλα, αλλά ποιος θα φανταζόταν ότι αυτό θα ήταν ένα από τα οχήματα που θα χρησιμοποιούσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Κυκλοφορούσε με δύο επιλογές καυσίμου με τον μεγαλύτερο κινητήρα να είναι για βενζίνη».

Το αγαπημένο αυτοκίνητο της βασίλισσας έχει διανύσει πολύ λίγα χιλιόμετρα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται και από το ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση