Γερμανία: Έκλεισε δύο φορές τον αναπνευστήρα της διπλανής στο νοσοκομείο- Την ενοχλούσε ο ήχος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 11:05 Γερμανία: Έκλεισε δύο φορές τον αναπνευστήρα της διπλανής στο νοσοκομείο- Την ενοχλούσε ο ήχος

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Μία 72χρονη δεν δίστασε να κλείσει τον αναπνευστήρα γυναίκας που νοσηλευόταν δίπλα της σε νοσοκομείο στη Γερμανία, επειδή την ενοχλούσε ο ήχος που έκανε η συσκευή, σύμφωνα με τις αρχές. 

Μάλιστα, η γυναίκα- που συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας- προχώρησε δύο φορές σε αυτή την κίνηση, μέσα σε λίγες ώρες. 

Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο του Μανχάιμ, το βράδυ της Τρίτης. Η 72χρονη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές, φέρεται να έκλεισε τον αναπνευστήρα μιας 79χρονης. 

Παρότι το προσωπικό της εξήγησε ότι η συσκευή αυτή ήταν ζωτικής σημασίας για την άλλη ασθενή, η 72χρονη έκλεισε ξανά τον αναπνευστήρα, αργότερα το ίδιο βράδυ. Χρειάστηκε η επέμβαση των γιατρών, για να επαναφέρουν την 79χρονη και παρότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Μετά τη σύλληψή της, η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή την Τετάρτη και προφυλακίστηκε. 

Με πληροφορίες από Associated Press

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση