Ξεκάθαρος ο Μενέντεζ: Καμία νίκη για την Τουρκία ο νόμος NDAA – Δεν θα εγκρίνω την πώληση των F-16

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 19:54 Ξεκάθαρος ο Μενέντεζ: Καμία νίκη για την Τουρκία ο νόμος NDAA – Δεν θα εγκρίνω την πώληση των F-16

Δεν αποτελεί νίκη για την Τουρκία ο νόμος NDAA (National Defense Authorization Act) για τον αμυντικό προϋπολογισμό ξεκαθάρισε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, με ανάρτησή του στο twitter επανέλαβε πως σαν πρόεδρος της Επιτροπής δεν πρόκειται να εγκρίνει την πώληση F-16 στην Τουρκία όσο ο Ερντογάν συνεχίζει τις παραβιάσεις στην περιοχή.

Την απόφασή του να μην ενδώσει σε οποιαδήποτε πίεση για πώληση των F-16 στην Τουρκία είχε επαναλάβει ο Μενέντεζ μιλώντας με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Λένα Αργύρη όταν και είχε χαρακτηρίσει εξοργιστικές και απαράδεκτες τις τουρκικές επιδρομές στη Συρία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση