Βρετανία: «O πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε να βάλει ποδιά αντί να πάει στην κηδεία του Κωνσταντίνου» λένε οι Γερμανοί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:31 Βρετανία: «O πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε να βάλει ποδιά αντί να πάει στην κηδεία του Κωνσταντίνου» λένε οι Γερμανοί

«Γι΄αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του;», διερωτάται το γερμανικό δίκτυο «RTL» κουνώντας το... δάκτυλο στον πρωτότοκο γιο του Βασιλιά Καρόλου

Ξεσπαθώνει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL κατά του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ, καθώς σε άρθρο του επισημαίνει ότι, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε να φορέσει ποδιά μαγειρικής από το να παραστεί στην κηδεία του νονού του, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

«Γι΄αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;», διερωτάται το γερμανικό δίκτυο «RTL» κουνώντας το... δάκτυλο στον πρωτότοκο γιο του Βασιλιά Καρόλου, ο οποίος εθεάθη να συμμετέχει σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσάιρ.

«Την ώρα που πολλοί Εστεμμένοι απ΄όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, απουσίαζε ένα πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη!,», γράφει στην ιστοσελίδα του το γερμανικό δίκτυο.

Ο σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον προτίμησε να μαγειρέψει όχι μακριά από την κατοικία του, χρησιμοποιώντας μία ξύλινη κουτάλα, για να φτιάξει το «Chicken Teriyaki», ένα ιαπωνικό πιάτο, έχοντας στο πλευρό του παιδιά κυρίως ασιατικής καταγωγής.

Βεβαίως , η ποδιά του ήταν σε βασιλικό χρώμα, μπλε ρουαγιάλ. Η εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Together as One» στο Μπέρκσαιρ δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για τους Βρετανούς , όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την 25η επέτειο λειτουργίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσφέρει στους νέους απασχόληση και ζεστά γεύματα αφότου τελειώνουν το σχολείο», γράφει η εφημερίδα «Daily Mail».

Σε άλλα βίντεο, ο αδερφός του «αντάρτη του βρετανικών ανακτόρων», Χάρι απεικονίζεται να συνομιλεί με το προσωπικό και τους εθελοντές του ιδρύματος. Ωστόσο, νοσταλγοί του Στέμματος εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που το βαφτιστήρι του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του νονού του, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση