Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Ψάχνει… αεροσυνοδό και προσφέρει έως και 355.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 16:07 Netflix: Ψάχνει… αεροσυνοδό και προσφέρει έως και 355.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα

Μία ιδιαίτερα ελκυστική αγγελία δημοσίευσε το Netflix, που επιθυμεί να προσλάβει αεροσυνοδό για ένα από τα ιδιωτικά του τζετ, με τον επιτυχόντα υποψήφιο να αμείβεται με έως και 385.000 δολάρια (περίπου 355.000 ευρώ) ετησίως.

Αναλυτικότερα και όπως αναφέρεται στη σχετική αγγελία, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα αναζητά άτομα με «ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών», οι οποίοι θα πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργούν με ελάχιστη καθοδήγηση και να παίρνουν πρωτοβουλίες.

Η θέση απαιτεί ταξίδια εντός και εκτός των ΗΠΑ, ενώ τα καθήκοντα του αεροσυνοδού σε ένα «Super Midsize Jet» θα περιλαμβάνουν την επιθεώρηση του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στο πιλοτήριο, την καμπίνα και τη γαλαρία πριν από την απογείωση.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να σηκώνουν αντικείμενα βάρους 13,6 κιλών κατά τη φόρτωση και τον εφοδιασμό των αεροπλάνων.

Σημειώνεται πως ο μέσος μισθός των αεροσυνοδών στις ΗΠΑ είναι λίγο περισσότερα από 62.000 δολάρια ετησίως (περίπου 57.000 ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως σε επικοινωνία που είχε το BBC με τη συνδρομητική πλατφόρμα, η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζει το μισθό των αεροσυνοδών της.

Πέρυσι το Netflix προχώρησε στην περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας, μετά από τη σημαντική πτώση του αριθμού των συνδρομητών του.

Πηγή: BBC