Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμερικανίδα Μήδεια: Σκότωσε τις δύο κόρες της και τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να του πει ότι τον μισεί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 13:01 Αμερικανίδα Μήδεια: Σκότωσε τις δύο κόρες της και τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να του πει ότι τον μισεί

Η παιδοκτόνος έχοντας μπροστά της τα άψυχα σώματά τους, τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της για να του πει ότι τον μισεί.

Φρίκη προκαλεί η είδηση για μητέρα-Μήδεια από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ που για να εκδικηθεί τον σύντροφό της σκότωσε τις δύο κόρες της, ηλικίας 15 και 5 ετών. Η παιδοκτόνος έχοντας μπροστά της τα άψυχα σώματά τους, τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της για να του πει ότι τον μισεί.

Ο πατέρας του μικρότερου κοριτσιού ηλικίας 5 ετών, σχεδίαζε να μετακομίσει στο Μιζούρι με τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Washington Post, η Εισαγγελία της Βιρτζίνια θεωρεί ότι πρόκειται για έγκλημα εκδίκησης και πως είναι κάτι πολύ πέρα από ένα περιστατικό ψυχικά ασταθούς δολοφόνου που πάσχει από κατάθλιψη και έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Εννέα μέρες πριν τελέσει το έγκλημά της, η μητροκτόνος είχε αγοράσει ένα περίστροφο. Τη μέρα της δολοφονίας είχε δώσει στα κορίτσια υπνωτικά χάπια ώστε να μην προβάλουν αντίσταση, σύμφωνα με την Εισαγγελία.

Η Βερόνικα Γιάνγκμπλαντ, μητέρα των κοριτσιών πυροβόλησε δύο φορές την 15χρονη Σάρον, στην πλάτη και στον θώρακα, αλλά το κορίτσι πριν ξεψυχήσει πρόλαβε να συρθεί, να φτάσει το τηλέφωνό της και να καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες. Η 15χρονη υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Αμερικανίδα Μήδεια: Σκότωσε τις δύο κόρες της και τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να του πει ότι τον μισεί

Η 5χρονη Μπρούκλιν σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς η μητέρα της την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Μητέρα στα 16 και πόρνη

Συνήγορος της παιδοκτόνου διορίστηκε από την Εισαγγελία. Περιγράφοντας το προφίλ της, είπε στη Washington Post ότι η δολοφόνος έχει καταγωγή από την Αργεντινή, μεγάλωσε σε πολύ φτωχή οικογένεια, σε πολύ νεαρή ηλικία οδηγήθηκε στην εκπόρνευση ενώ έγινε μητέρα σε ηλικία μόλις 16 ετών.

ΗΠΑ Μητέρα παιδοκτόνος

Στη δίκη της που διήρκησε δύο εβδομάδες, το επιχείρημα ότι είναι ανισόρροπη καταρρίφθηκε από την Εισαγγελέα Κλέαρμπορν Ρίτσαρνσον: "Η Βερόνικα Γιάνγκμπλαντ είναι γεμάτη όρεξη για ζωή, εγωκεντρική, εκδικητική και υπολογίστρια".

Οι ένορκοι δεν χρειάστηκαν πάνω από μία συνεδρίαση για να καταλήξουν στην ενοχή της.

Πηγή: thetoc.gr