Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Bugatti φτιάχνει ουρανοξύστη 43 ορόφων που θα μπορείς να έχεις το αυτοκίνητο στο διαμέρισμά σου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 16:51 Η Bugatti φτιάχνει ουρανοξύστη 43 ορόφων που θα μπορείς να έχεις το αυτοκίνητο στο διαμέρισμά σου (ΦΩΤΟ)

Οι υπερπολυτελείς κατοικίες στο Ντουμπάι δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα "megaproject", όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Bugatti.

Η κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων, Bugatti, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την είσοδό της στον χώρο των πολυτελών ακινήτων. Συγκεκριμένα, έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για έναν ουρανοξύστη 43 ορόφων στο Ντουμπάι που θα διαθέτει μεταξύ άλλων δύο ανελκυστήρες για οχήματα, από το γκαράζ μέχρι το ρετιρέ.

Τα Bugatti Residences αναμένονται να οικοδομηθούν σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων των Εμιράτων, Binghatti και θα είναι το πρώτο κτίριο στον κόσμο που θα φέρει το όνομα ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων.

Η Bugatti είναι η τρίτη κατασκευάστρια οχημάτων που μπαίνει στο real estate μετά τη Bentley που δημιουργεί έναν ουρανοξύστη 61 ορόφων στο Miami Beach και την Aston Martin που σχεδιάζει οικίες στη Νέα Υόρκη.

Ο ουρανοξύστης θα έχει 171 διαμερίσματα, και 11 ρετιρέ που ονομάζονται Sky Mansion Penthouses. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μορφή του κτιρίου και οι εσωτερικοί του χώροι βασίζονται στη γενικότερη αισθητική της Bugatti. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα στον ουρανοξύστη θα έχει το δικό του μοναδικό σχήμα με πρόσβαση σε ένα κυρτό μπαλκόνι και σε ιδιωτική πισίνα.

Στα ρετιρέ θα μπορούν να δρομολογούνται τα οχήματα των ενοίκων, κάτι που θα ισχύει για όλα τα διαμερίσματα εν γένει. Ο κάθε ιδιοκτήτης δηλαδή θα μπορεί να έχει το αυτοκίνητό του στο διαμέρισμά του. Ο ουρανοξύστης θα έχει επίσης σπα, κλαμπ μελών και μια πριβέ παραλία, στην αισθητική της "γαλλικής ριβιέρας". Ακόμη, θα προσφέρονται σοφέρ και θυρωροί.

Τα σχέδια αποκαλύφθηκαν στην Coca-Cola Arena στο Ντουμπάι στις 24 Μαΐου 2023 από τον Mate Rimac, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bugatti και τον Muhammad BinGhatti, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Binghatti.

Δείτε φωτογραφίες: