Στο αρρωστημένο μυαλό του Τζόνσον – Είχε βίντεο πορνό με ζώα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 14:57 Στο αρρωστημένο μυαλό του Τζόνσον – Είχε βίντεο πορνό με ζώα
Οι αποκαλύψεις για τον Άνταμ Τζόνσον δεν έχουν τελειωμό. Ο πρώην άσος της Σάντερλαντ καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για αποπλάνηση και ασέλγεια ανήλικου κοριτσιού, ενώ στο κινητό και το λάπτοπ του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ζώα.

Την τελευταία είδηση αποκάλυψαν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία, όμως, τονίζουν πως ο Άνταμ Τζόνσον δεν πρόκειται να έχει περαιτέρω κυρώσεις.

Το αρρωστημένο μυαλό του διεθνή Άγγλου μεσοεπιθετικού τον οδήγησε στη φυλακή, όντας σε μία ηλικία (28 χρονών), όπου θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Τα πάθη του, όμως, τον νίκησαν και έτσι από την κορυφή βρέθηκε στον πάτο.

Η ανακοίνωση του δικαστή

Οι ερωτικές περιπτύξεις του 28χρονου ποδοσφαιριστή θα τον στείλουν στη φυλακή για τα επόμενα 6 χρόνια. Ο δικαστής τον κατέκρινε επειδή δεν είχε τύψεις, λέγοντάς του πως είναι μόνο δικό του λάθος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ Adam Johnson καταδικάστηκε σε 6ετή φυλάκιση για τις περιπτύξεις του με 15χρονη θαυμάστριά του. Έμεινε ανέκφραστος όταν ο δικαστής Jonathan Rose ανακοίνωσε την ποινή του, που θα τον στείλει από σήμερα στη φυλακή. "Αυτή θα είναι η πρώτη σου ποινή φυλάκισης και το φταίξιμο είναι μόνο δικό σου", του είπε ο δικαστής, τονίζοντας πως δεν έδειξε σημάδια μεταμέλειας.

Το γεγονός πως οδήγησε τη 15χρονη σε σκοτεινό σημείο και προσπάθησε να συγκαλύψει τις πράξεις του και επιδείνωσε το αδίκημά του. "Οι νεαροί θαυμαστές εμπιστεύονται πως θα φερθείς σωστά.. Ήσουν αξιοσέβαστος ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ και για αυτό ήσουν σε θέση να διαπράξεις αυτά τα εγκλήματα", ανέφερε ο δικαστής.

Ο 28χρονος Adam Johnson έφτασε τρέχοντας στο δικαστήριο για να αποφύγει τις κάμερες ενόψει της ανακοίνωσης της ποινής του για τις σεξουαλικές του περιπτύξεις με 15χρονη θαυμάστρια. "Είχε μόλις γίνει 15 όταν άρχισες να την παρενοχλείς επειδή όπως παραδέχτηκες την έβρισκες σεξουαλικά ελκυστική".

Ο δικαστής ανέφερε ακόμα πως είχε ανταλλάξει περισσότερα από 800 μηνύματα με τη 15χρονη. "Συνέχισες να την παρενοχλείς και ήθελες να μην πει σε κανέναν ότι είχατε επικοινωνία. Της ζήτησες να σε συναντήσει σε ένα απομονωμένο μέρος ώστε να μη σε δει κανείς μαζί της".

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πρόκειται να ασκήσει έφεση, κάτι που είναι απίθανο να γίνει πριν περάσουν λίγοι μήνες. Είχε ξεκινήσει να παρενοχλεί το θύμα του στα τέλη του 2014 πριν αρχίσει να της στέλνει εκατοντάδες μηνύματα στο Snapchat και το WhatsApp.

Εκείνη την περίοδο η τότε κοπέλα του Stacey Flounders ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, με τον 28χρονο να συνεχίζει να παρενοχλεί τη 15χρονη και μετά τη γέννηση της κορούλας τους. Συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο αλλά τότε αρνήθηκε πως είχε διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα και συνέχισε να παίζει για τη Σάντερλαντ, κερδίζοντας εκατομμύρια.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση