Τέσσερις δανοί μαθητές πυρπόλησαν Αφγανό συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 07:34 Τέσσερις δανοί μαθητές πυρπόλησαν Αφγανό συμμαθητή τους

Τέσσερις μαθητές γυμνασίου πυρπόλησαν έναν αφγανό συμμαθητή τους στη Δανία. Η περίεργη ανακοίνωση της αστυνομίας για τα κίνητρα των δραστών.

Τέσσερις μαθητές γυμνασίου πυρπόλησαν έναν αφγανό συμμαθητή τους στη Δανία, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα, όχι μόνο για την πράξη των νεαρών αλλά και για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τέσσερεις μαθητές σχολείου στην πόλη Ρι, ηλικίας 15 και 16 ετών συνωμότησαν να επιτεθούν το βράδυ της Δευτέρας στην Αφγανό συμμαθητή τους και αφού του πέταξαν ένα μπουκάλι βενζίνη, τον πυρπόλησαν. Το θύμα, 16 ετών νοσηλεύεται με εγκαύματα εκτός κινδύνου. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα φόνου και διέταξε την κράτησή τους η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και τις τέσσερις εβδομάδες.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει ότι η επίθεση δεν μοιάζει να έχει σχέση με ρατσιστικό μίσος, αλλά για απλή διαφωνία μεταξύ συμμαθητών.  

Φωτογραφία: Facebook

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση