Μελάνια Τραμπ: Έχει γενέθλια! Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 20:20 Μελάνια Τραμπ: Έχει γενέθλια! Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι

Και μπορεί η Μελάνια Τραμπ να μην το έκανε θέμα όμως η Ιβάνκα Τραμπ φρόντισε να της ευχηθεί με ένα tweet. Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε στην μητριά της γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια σε μία απίστευτη σύζυγο, μητέρα και Πρώτη Κυρία».

 

Ποια είναι η Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1970 – δηλαδή κλείνει τα 48 χρόνια (!) – στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είναι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 20 Ιανουαρίου 2017. Είναι η δεύτερη σύζυγος προέδρου που δεν είναι γεννημένη στις ΗΠΑ, μετά την Λουίζα Άνταμς το 1825.

Οι γονείς της ήταν η Αμαλία και ο Βίκτωρ Κνάους, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων και καταγόταν από το Ραντέτσε. Η μητέρα της καταγόταν από την περιοχή της Ράκα και το επάγγελμα της ήταν μοδίστρα δουλεύοντας για μια τοπική βιοτεχνία ρούχων.

Η Μελάνια μεγάλωσε στην Σέβνικα και έχει άλλα δυο αδέρφια. Τον μεγαλύτερο αδερφό της δεν τον συνάντησε ποτέ καθώς ο πατέρας της ήταν κατά το παρελθόν διαζευγμένος. Η οικογένεια του πατέρα της ήταν καθολικοί, αλλά αυτός δεν την βάφτισε θέλοντας να την στρέψει στον αθεϊσμό.

Η Μελάνια όμως παντρεύτηκε το 2005 σε καθολική εκκλησία και αποδέχτηκε την Θεία ευχαριστία με τον σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ. 

Η Μελάνια μιλάει έξι γλώσσες: σερβοκροάτικα, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και την μητρική της γλώσσα, τα σλοβένικα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση