Η απολογία του Φρήμαν: Τα 80 χρόνια ζωής μου υπονομεύονται σε μια στιγμή...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 12:57 Η απολογία του Φρήμαν: Τα 80 χρόνια ζωής μου υπονομεύονται σε μια στιγμή...

Μετά τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν σε βάρος του για απρεπή συμπεριφορά ή σεξουαλική παρενόχληση, ο 80χρονος Μόργκαν Φρήμαν ισχυρίζεται...

«Είμαι συντετριμμένος που τα 80 χρόνια ζωής μου κινδυνεύουν να υπονομευθούν, σε μια στιγμή, μετά τα δημοσιεύματα της Πέμπτης», ανέφερε στη νέα ανακοίνωσή του ο Μόργκαν Φρίμαν, ο, βραβευμένος με ΄Οσκαρ, ηθοποιός που βρέθηκε να αντιμετωπίζει καταγγελίες που διατυπώθηκαν σε βάρος του για απρεπή συμπεριφορά ή σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτή ήταν η δεύτερη δήλωση του τιμημένου με Οσκαρ ηθοποιού, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν.

«Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρος: δεν προκάλεσα μη ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ούτε επιτέθηκα σε γυναίκες. Δεν πρόσφερα εργασία ή ανέλιξη με αντάλλαγμα το σεξ. Οποιαδήποτε τέτοια υπόνοια είναι απόλυτα λανθασμένη», τόνισε. Συμπλήρωσε ότι είναι άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να προσπαθήσει να κάνει άνδρες και γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω του και πως τους εκτιμούν. Σε αυτό το πλαίσιο, συχνά προσπαθούσε να αστειευτεί με γυναίκες και να τους κάνει κοπλιμέντα, με τρόπου που πίστευε ότι ήταν ανάλαφρος και χιουμοριστικός, υποστήριξε.

«Ξεκάθαρα, δεν έδινα πάντα την εντύπωση που ήθελα. Και για αυτό απολογήθηκα την Πέμπτη και θα συνεχίσω να απολογούμαι σε όποιον αναστάτωσα, αλλά χωρίς πρόθεση», ανέφερε ακόμη, σύμφωνα με το Reuters.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση