Έκοψε το χέρι της εγκύου συζύγου του με κουζινομάχαιρο - Τον έπιασαν στα σύνορα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 15:17 Έκοψε το χέρι της εγκύου συζύγου του με κουζινομάχαιρο - Τον έπιασαν στα σύνορα

Οι αρχές συνέλαβαν κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ - Καναδά τον Yong Lu. Έκοψε το χέρι της εγκύου συζύγου του με κουζινομάχαιρο.

Η αιμόφυρτη σύζυγός του Yang Li μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση. Οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Οι χειρουργοί κατάφεραν να επανασυνδέσουν το κομμένο χέρι της. H 35χρονη Yang Li έχασε δύο δάχτυλα από το άλλο χέρι της στη διάρκεια της επίθεσης.

Η άγρια επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι αξιωματικοί δήλωσαν πως η Yand Li περίμενε τον 7χρονο γιο της να γυρίσει από το σχολείο.

Σοκαρισμένοι όσοι γνώριζαν το ζευγάρι

Τότε της επιτέθηκε ο σύζυγός της και λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή. Μετά τη βίαιη επίθεση ο Yong Lu κατάφερε να το σκάσει και συνελήφθη αργότερα κοντά στα σύνορα λίγο αργότερα.

Οι γείτονές τους συγκλονίστηκαν από τη σοκαριστική επίθεση. «Ποτέ δεν τους είχα δει να μαλώνουν. Είναι πολύ φιλικοί. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Πηγές: Mirror, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση