Γάμος Κατερίνας Στικούδη: Η αλλαγή στο look για το γαμήλιο γλέντι! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 10:41 Γάμος Κατερίνας Στικούδη: Η αλλαγή στο look για το γαμήλιο γλέντι! [pics]

Με διαφορετικό look, αλλά ιδιαίτερα κομψή και σέξι εμφανίστηκε στο γαμήλιο γλέντι κρατώντας το χέρι του συζύγου της πια Βαγγέλη Σερίφη, η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που επέλεξε ένα πιο παραδοσιακό και ρομαντικό ύφος στο γάμο της έκανε την ανατροπή στο τραπέζι μετά το μυστήριο.

Αρχικά, η Κατερίνα επέλεξε ένα μακρύ ρομαντικό κατάλευκο νυφικό με ανοιχτούς ώμους για την εκκλησία. Άφησε τα μαλλιά της κάτω σε ανέμελες μπούκλες και επέλεξε κόκκινο κραγιόν στα χείλη, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Το νυφικό της μάλιστα είχε μια μικρή ουρά και ένα φιόγκο στη μέση.

Ωστόσο, μετά τη γαμήλια τελετή και τη φωτογράφηση, η τραγουδίστρια αφαίρεσε το μπροστινό μέρος του νυφικού, αφήνοντας να φανούν τα εντυπωσιακά της πόδια και τα πέδιλα που επέλεξε για το γάμο. Ενώ, τα μαλλιά της πιάστηκαν σε ένα χαμηλό σικ σινιόν που την έκαναν να εντυπωσιάσει!

Το παραδοσιακό γλέντι έγινε στην ταβέρνα του Φώτη Τσαλούκα, που βρίσκεται κοντά στον Άγιο Μηνά στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, όπου έγινε ο γάμος του ζευγαριού!. Η επιλογή του μαγαζιού δεν ήταν τυχαία! Ο ιδιοκτήτης είναι συγγενής με τον μουσικό παραγωγό Dj Rico και τους υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά, όταν έφθασαν στο χώρο!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Προσαρμοσμένη αναζήτηση