Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζευγαριού, τα τρυφερά φιλιά και η αφιέρωση του Χρήστου Δάντη [pics,vids]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 11:05 Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο πρώτος χορός του νεόνυμφου ζευγαριού, τα τρυφερά φιλιά και η αφιέρωση του Χρήστου Δάντη [pics,vids]

Μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση μίας πανέμορφης κόρης, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ, όπου το απόγευμα του Σαββάτου έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, σε μία ρομαντική τελετή στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, όπου οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν κατά την διάρκεια της βραδιάς! Το νεόνυμφο ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με την αγαπημένη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» που αποτελεί τραγούδι ορόσημο για εκείνο και στη συνέχεια χόρεψε τον πρώτο του χορό, σε ισπανικούς ρυθμούς. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι διαχυτικές στιγμές ανάμεσα στον Αντώνη και την Υβόννη.

Μέσα στις εκπλήξεις ήταν και η παρουσία του Eros Ramazzotti με την οικογένειά του. Ο τραγουδιστής του έρωτα, όπως ήταν επόμενο, ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε μαζί με τον γαμπρό τις μεγάλες ιταλικές του επιτυχίες, μαγεύοντας τους καλεσμένους με την αισθαντική φωνή του. Όμως δεν ήταν μόνο ο Erros που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για το ζευγάρι.

Ο Χρήστος Δάντης αφιέρωσε στον Αντώνη και στην Υβόννη το «Ένα τραγούδι ακόμα» – μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ενώ ο Κώστας Μακεδόνας και η Γλυκερία ερμήνευσαν το «Σ’ αγαπώ πολύ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση